6.5.13

Gran capacitat d’emmagatzematge d’hidrocarburs al port de Barcelona*

El port de Barcelona és des d’ahir encara més un ‘hub’ (centre de distribució) d’hidrocarburs al sud d’Europa. L’empresa Tradebe va inaugurar la seva nova terminal logística (...)
(...) S’ha construït en dues parcel·les ubicades al moll de l’Energia del port de Barcelona, amb una extensió total de 60.000 m2 ocupats per 29 tancs d’emmagatzematge que ofereixen una capacitat total de 453.000 m3.[** consum]
L’aposta de Tradebe se suma a la inaugurada per la catalana Meroil i el gegant rus Lukoil l’abril passat (...) fins al milió de metres cúbics. L’ampliació l’ha convertit en la plataforma logística petroliera per a la distribució de carburants més gran del Mediterrani. (...)
El projecte de Tradebe inaugurat ahir dóna un impuls definitiu al port de Barcelona en el seu lideratge en la distribució de refinats del petroli al sud del continent (...).
Tradebe (...) s’ha especialitzat en l’emmagatzematge d’hidrocarburs líquids a granel com ara fueloil, gasoil o benzines, així com diversos components d’aquests productes com ara l’etanol.
Ignasi Pujol, El port de Barcelona, ‘hub’ dels hidrocarburs, Ara 19-04-2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada