16.9.13

Petrolieres i gasistes en el mercat aeri



Les companyies petrolieres i d'energia i gas estan augmentant la seva participació en el mercat de cobertura aèria (...) ja que els operadors físics ampliar el seu abast en un negoci dominat durant molt de temps pels bancs d'inversió.
El desenvolupament reflecteix un canvi en el poder en els mercats de productes bàsics, com l'experiència dels diferencials derivats més enllà dels bancs a les empreses d'energia i les comercials. (...)
Les aerolínies sovint entren contractes de derivats amb els bancs per gestionar la seva exposició als canvis en el preu del petroli cru i combustible per a avions.
Participació en el mercat europeu de cobertura aèria (...) les empreses d'energia "ha passat d'un 5 per cent el 2008 a entre un quart i un terç.
La tendència també està present en els EUA, encara que menys avançada (...).
BP, Royal Dutch Shell i Total, que el comerç de petroli cru i combustible per avions, com a part del seu negoci, han ofert durant molt de temps les cobertures a les línies aèries. Tanmateix, la seva quota de mercat ha augmentat considerablement, d'acord amb els participants del mercat. Potència europea i de gas amb els braços comercials, incloent RWE, EDF i GDF Suez, també s'han ampliat en els derivats del petroli en els últims anys.
A. Makan, Oil groups and utilities grab bigger share of airline hedging, Financial Times 29-08-2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada