15.7.14

Empreses



Acciona
L’energètica Acciona construirà una planta fotovoltaica al desert d’Atacama (Xile). És la primera fase del parcsoalr Pampa Camarones, promogut per la companyia elèctrica E-CL, filail del grup GDF Suez. Les obres duraran vuit mesos, i Acciona s’ocuparà del funcionament i manteniment del parc durant dos anys.
Efe, Acciona aconsegueix un contracte a Xile, La Vanguardia 11-07-2014.

Elecnor
La constructora i energètica Elecnor ha segellat una aliança estratègica amb l fons de pensions APG per al desenvolupament de projectes de transmissió d’energia a Llatinoamèrica. L’acord inclou la venda del 49% de Celeo Redes, filial d’Elecnor, a l’empresa holandesa per 237 milions d’euros.
EP, Elecnor ven el 49% de Celeo Redes, La Vanguardia 11-07-2014.

Ferrovial
La constructora Ferrovial ha tancat un contracte perr instal·lar comptadors intel·ligents de gas i electricitat al Regne Unit, per un import de 44 milions d’euros. La companyia, a través de la seva filial Amey, instal·larà i mantindrà durant un periode de cnc anys comptadors de la firma nPower a tot el nord-oest d’Anglaterra, Gal·les i Escòcia, reforçant la seva cobertraa geogràfica.
EP, Ferrovial inverteix al Regne Unit, La Vanguardia 4-07-2014.

Técnicas Reunidas
El consorci Técnicas Reunidas, Ferrovial i Mitsubishi Hitachi s’han adjudicat el contracte de construcció d’una nova unitat de carbó en una central elèctrica de Polònia per un import de 770 milions. L’obra tindrà un termini d’execució de 56 mesos i reforça la seva presència al mercat polonès.
Efe, Técnicas Reunidas construirà a Polònia, La Vanguardia 11-07-2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada