20.1.15

El cost per hibernar el Castor: 1.300 milions + 100 milions/any**



El PSOE va presentar ahir davant el Tribunal Constitucional (TC) un nou recurs contra la indemnització de 1.350 milions d'euros a favor de l'empresa promotora del Castor. Els socialistes denuncien la "celeritat inaudita" amb què el govern del PP ha pagat una indemnització inclosa, això sí, en una controvertida clàusula aprovada per l'anterior executiu de Zapatero el 2008.
"No es dissol definitivament  el magatzem de gas, sinó que simplement hiberna, de manera que es pot posr en marxa més endevant", va advertir el diputat socialista (...). El PSOE afirma que l'empresa tindrà la possibilitat de tornar a utilitzar la plataforma Castor en un futur. (...) la hibernació tindrà un cost de 100 milions d'euros anuals pagats amb diners públics.
El recurs dels socialistes s'afegeix al que va presentar la Generalitat davant el mateix TC. El Govern català també ha denunciat el pagament de la polèmica indemnització davant la Comissió Europea perquè considera que es tracta d'una ajuda pública encoberta que vulnera la legislació sobre lliure competència.
Esteve Giralt, El PSOE recorre contra la indemnització del Casto davant el TC, La Vanguardia 3-01-2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada