17.11.15

França: 20 reactors nuclears paralitzats per manca de qualitat i falsificació d'informes de control de qualitat ***





Un terç dels reactors nuclears de França s'han tancat pels reguladors de la indústria per les revelacions que sorgeixen sobre el subministrament en condicions sub-estàndard.
El descobriment dels problemes de segregació de carboni generalitzats en els components crítics de la planta nuclear ha paralitzat la indústria, 20 de 58 reactors del país d'energia francesos estan actualment fora de línia i sota fort escrutini.
Lee Buchsbaum, 1-11- 2016

França podria convertir-se en un importador net durant les onades de fred aquest hivern, fins a 7.000-9.000 MW des de l'estranger.
Bate Felix and Geert De Clercq, Reuters, 8-11-2016.
 
Els reactors van ser tancats a causa d'un escàndol sobre peces de baixa qualitat. Els investigadors van descobrir el 2014 que un reactor al nord de França va falsificar informes de control de qualitat sobre les peces. La crisi terrorífica els ambientalistes, i ha causat que França reobrir per primera vegada les centrals de carbó que havien suspès la seva activitat fa 32 anys.
Andrew Follett, The Daily Caller 10-11-2016.

Japó també falsifica documents de control de qualitat
Una companyia japonesa, Japan Casting & Forging Corporation, també està implicada en la falsificació de documents de control de qualitat de les peces subministrades als reactors tant a casa com a França.
Paul Brown, EcoWatch


Un apunt al tema publicat a l'Ara
França ha incrementat les importacions pel tancament de cinc reactors nuclears d'EDF per fer controls de seguretat. Això fa que l'electricitat que Espanya compra a França sigui més cara, perquè allà estan generant amb més carbó.
Xavier Grau, Espanya ja importa electricitat, Ara 31-10-2016.



El tancament dels reactors a França no ha rebut cobertura mediàtica a Espanya.

L'incompliment dels procediments de control de qualitat dels components dels reactors nuclears no ha aparegut ara. Molt a l'inici de l'ús de l'energia nuclear ja es va descobrir que les radiografies de les soldadures eren totes iguals. Així s'evitaven haver de fer les radiografies, només havien de fer-ne còpies d'una bona soldadura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada