3.2.15

Abengoa aprimant-se i a mans d'inversors internacionals



Abengoa prescindirà de 500 treballadors a les instal·lacions espanyoles, un 10% de la plantilla, per procedir a una "racionalització" de l'estructura organitzativa. (...) però absolutament necessària per ser més eficients i avançar cap a una nova estructura, més ajustada al volum de negoci previst en el pla de viabilitat.
(...) l'empresa xifra en uns 5.000 els seus treballadors a Espanya i 17.000 a tot el món. Al setembre passat, moment de l'esclat, els professionals ocupats  a Espanya s'acostaven als 7.000 i a 28.000 a tot el món. (...)
Abengoa té termini fins al proper mes de setembre per aconseguir un acord total amb els seus creditors, un pla que preveu diversos mecanismes per salvar el grup de la fallida (...). Un procés que atorgarà la propietat de la firma sevillana a grans fons internacionals i reduirà a un 5% la presència en el capital social dels actuals accionistes.
(...) Els sindicats afectats, gairebé tots a les comunitats autònomes de Castella la Manxa i Andalusia, van reclamar ahir que l'empresa negociï l'ajust.
Adolfo S. Ruiz, Abengoa acomiadarà 500 empleats en els seves plantes espanyoles, La Vanguardia 4-05-2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada